Asa cum v-am obisnuit vara de vara, Teatrul Arabela Bucuresti a pregatit si anul acesta ateliere de creatie inedite, dar si spectacole de teatru pentru copii. Pentru ca este vacanta, si pentru ca dorim sa ne simtim bine impreuna, in perioada 1 iulie-15 septembrie 2019, ne gasiti in urmatoarele parcuri: Parc Tudor Vladimirescu, Parc Marin Preda, Parc ANL Brancusi si Parcul Crangasi. Proiectul se numeste Jocurile copilariei si se desfasoara in parteneriat cu Centrul Cultural European al sectorului 6. Desfasuratorul il gasiti in sectiunea Evenimente.

Intrarea este libera. Va asteptam cu drag!

*

In luna decembrie, va asteptam cu multe surprize in Promenada Mall, cat si in Plaza Mall Romania: teatru, ateliere de creatie, face painting, modelare baloane, MC, animatori personaje de poveste, Mos Craciun. O luna intreaga, zilnic suntem alaturi de voi ca magia Craciunului sa ajunga in sufletul copiilor. Intrarea este libera!

*

In perioada 20 ianuarie 2018 – 1 aprilie 2018, Teatrul Arabela Bucuresti va asteapta la Plaza Mall Bucuresti cu multe surprize, asa cum v-am obisnuit de multi ani: ateliere de creatie, spectacole de teatru pentru copii, animatie, zambete si voie buna. Pentru mai multe detalii, inclusiv programul evenimentului, consultati sectiunea Evenimente de pe site-ul nostru. Tot acolo gasiti si fotografiile de la eveniment.
Intrarea este gratuita.
Evenimentul este sustinut de Primaria sectorului 6 prin Centrul Cultural European al sectorului 6 Bucuresti.

*

In perioada 17 decembrie – 24 decembrie 2017 suntem la Plaza Mall Bucuresti cu spectacole de teatru pentru copii si ateliere de creatie. Intrarea gratuita. Pentru mai multe detalii si program, consultati sectiunea Evenimente.

*

NOU

Spectacole in limba engleza:
– The good girl and the bad girl
– The wicked fox

*

Duminica 6 Septembrie 2015, incepand cu orele 11.00 va invitam la Cora Bacau la spectacolul `Povestea vantului de toamna`. Intrarea este LIBERA. Imediat dupa spectacolul de teatru vom desfasura un atelier creativ la care invitam toti copiii sa-si exerseze creativitatea si imaginatia.
*
Ziua de sâmbătă, 21 martie, anunță încă o transformare a foaierului ARCUB într-un atelier de creație dedicat celor mici. De această dată, începând cu ora 11, timp de două ore, spațiul luminos din Batiște 14 devine o mică fabrică de zmeie personalizate.
Alături de echipa ArCuB și AKKA SHOW, copiii vor desluși tainele realizării unui zmeu, pe care apoi pot învăța să îl înalțe până sus, la cer, descoperind una dintre cele mai frumoase activități ale copilăriei.
Distractia continua in compania papusilor. Teatrul Arabela prezinta, “Muzicantii din Bremen”, un spectacol adaptat dupa povestea fratilor Grimm.

Evenimentul este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 7 ani.
Accesul la eveniment este gratuit.

*
In luna Martie 2015, Teatrul Arabela va avea spectacole de teatru in tara, sub forma de turnee. Va asteptam in orasele: Craiova, Slatina, Sighetu Marmatiei, Baia Mare, Satu Mare, Cluj Napoca, Reghin, Sighisoara, Brasov, Campina.

5 Responses »

 1. Buna ziua,

  Va rog sa imi spuneti cum pot afla ce spectacole aveti pentru luna Martie si Aprilie? Multumesc!

 2. Buna ziua,

  as vrea sa-mi spuneti cand aveti primul spectacol pentru ca mi-ar placea sa-mi aduc micuta de 2,8 ani.

  Multumesc,
  Carolina

 3. cum pot afla programul lunii iunie ?

  In week-end ul din 6 – 7 iunie aveti programat vreun spectacol sau atelier sau curs pt copii ( de orice natura ) ?

  M-am gandit pt ca va fi imediat dupa I iunie ( ziua internationala a copilului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *